Zoma Prozori i vrata

Prozori i vrata bitan su dio svakog doma. Mi ne spajamo samo profil na profil, već sudjelujemo u bitnom - gradimo dio vašeg doma.

100% kvalitetno

Samo se kvalitetni materijali u susretu sa stručnim majstorima i naprednom tehnologijom pretvaraju u proizvode odlične kvalitete

100% učinkovito

Energetski učinkoviti prozori i vrata u svom uporabnom vijeku višestruko vraćaju uloženi novac
Zoma Prozori i vrata
onamafinal

O nama

2001. godine u Sisačkoj Odri započeli smo našu priču sa proizvodnjom energetski učinkovite PVC stolarije, koju u godinama koje su slijedile proširujemo na proizvodnju aluminijske stolarije. Kako bi zaokružili naš program i kupcima sve ponudili na jednom mjestu uvodimo u ponudu i sobna vrata, te krovne prozore i garažna vrata. Individualni pristup svakom klijentu, istinska predanost poslu i inovacijama, te tisuće kvalitetno odrađenih poslova učinili su “ZOMA” prozore i vrata robnom markom kojoj kupci rado poklanjaju svoje povjerenje. Krajem 2009. godine preselili smo u Komunalnu zonu Sisak gdje smo na 2.600 m2 izgradili prodajni salon i proizvodni pogon. Početkom 2010. godine smo otvorili salon u Zagrebu.

Osobito smo ponosni na to da najviše posla dobivamo putem preporuka zadovoljnih domaćih i inozemnih kupaca. Svoje proizvode izvozimo u Austriju i Njemačku, te kupcima nudimo najvišu razinu kvalitete proizvoda i usluga po pristupačnim cijenama.