Zoma Prozori i vrata

Prozori i vrata bitan su dio svakog doma. Mi ne spajamo samo profil na profil, već sudjelujemo u bitnom - gradimo dio vašeg doma.

100% kvalitetno

Samo se kvalitetni materijali u susretu sa stručnim majstorima i naprednom tehnologijom pretvaraju u proizvode odlične kvalitete

100% učinkovito

Energetski učinkoviti prozori i vrata u svom uporabnom vijeku višestruko vraćaju uloženi novac
Zoma Prozori i vrata
atestifinal

Atesti

 • C znak
  Oznaka sukladnosti za proizvode na hrvatskom tržištu.
 • CE znak
  Oznaka sukladnosti za proizvode na europskom tržištu. CE znak “govori” što ustvari proizvod jest i koje su mu karakteristike. Sa CE znakom proizvod ima u cijeloj Europi jedinstvenu oznaku i time je odobren za slobodan promet robom u svim europskim zemljama.
 • IFT Rosenheim
  Njemački je institut za prozorsku tehniku koji temeljem zahtjeva proizvođača kontrolira kvalitetu materijala od kojih su prozori i vrata izrađeni i ukupnu kvalitetu proizvoda i njihovu upotrebljivost, koju potvrđuje svojim atestom. Kao istraživačka institucija IFT ima pravo dodijeliti CE oznaku.
 • Euroinspekt-drvokontrola
  Izvodi laboratorijsko ispitivanje u akreditiranom laboratoriju i atestiranje proizvoda namjenjenih graditeljstvu na vodopropusnost, zrakopropusnost, udare vjetra, zvučnu i toplinsku izolaciju.
 • Passivhaus Institut
  Institut za istraživanje i razvoj visokoučinkovitog korištenja energije daje mjerodavne kriterije za komponente za pasivne kuće te certificira proizvode sukladno standardima kao “komponente prikladne za pasivne kuće”.